شناخت و تحلیل جریانهای فکری، عامل مهمی در شناخت بهتر پدیدهها و مسائل محیطی در گذشته و حال و راهبری تحولات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در آینده است. بنابراین، یکی از اهداف جریان شناسیهای فکری را میتوان اعتلای حوزه سیاستگذاری، از جمله سیاستگذاری فرهنگی دانست. از این منظر، اینگونه جریانشناسی را باید به شناخت آراء جریانهای فکری در مسئله نسبت دین و زندگی معطوف ساخت. در این نوشتار، حوزه دینپژوهی، عرصه تضارب افکار در مسئله نسبت دین و زندگی قلمداد شده و دیدگاههای جریانهای فکری ایرانِ معاصر بر حول سه مولفهی؛ موضوعشناسی، روششناسی و راهحل شناسی، معرفی و توصیف شده، سپس با مرور اجمالی چیستی سیاستگذاری فرهنگی، نقش دینپژوهی و تنوع جریانهای فکری این حوزه در سیاستگذاری فرهنگی تبیین شده است.
بهمنی, محمدرضا. (1392). دینپژوهی (به مثابه مطالعه نسبت دین و زندگی) از منظر جریانهای فکری ایرانِ معاصر و کاربرد آن در حوزه سیاستگذاری فرهنگی. اسلام و مطالعات اجتماعی, 1(شماره 2(پیاپی 2)), 32-55.
MLA
محمدرضا بهمنی. "دینپژوهی (به مثابه مطالعه نسبت دین و زندگی) از منظر جریانهای فکری ایرانِ معاصر و کاربرد آن در حوزه سیاستگذاری فرهنگی", اسلام و مطالعات اجتماعی, 1, شماره 2(پیاپی 2), 1392, 32-55.
HARVARD
بهمنی, محمدرضا. (1392). 'دینپژوهی (به مثابه مطالعه نسبت دین و زندگی) از منظر جریانهای فکری ایرانِ معاصر و کاربرد آن در حوزه سیاستگذاری فرهنگی', اسلام و مطالعات اجتماعی, 1(شماره 2(پیاپی 2)), pp. 32-55.
VANCOUVER
بهمنی, محمدرضا. دینپژوهی (به مثابه مطالعه نسبت دین و زندگی) از منظر جریانهای فکری ایرانِ معاصر و کاربرد آن در حوزه سیاستگذاری فرهنگی. اسلام و مطالعات اجتماعی, 1392; 1(شماره 2(پیاپی 2)): 32-55.